شبكة سيدات مصر

العودة  
اسم العضو
كلمة المرور
مركز تحميل الصور القرآن الكريم مواضيعي التسجيل البحث مشاركات اليوم اجعل كافة الأقسام مقروءة

وصفات وأطباق رئيسية تبادل الخبرات في مجال الطبخ و نصائح و إرشادات

   

ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

السلام عليكم المقادير نص كيلو لحمة مقطع مكعبات صغيرة 3 بصلات متوسطة مقطعه جوانح خضار مشكل(بسلة -فاصوليا-ذرة-جزر-بطاطس) 5 فصو توم خضرة(كسبرة-بقدونس-شبت) فلفلة خضراء بهارات(فلفل اسود-كركم-قرفة-ببريكا-سبع بهارات-كمون-كسبرة) الطريقة نغطى

إنشاء موضوع جديد إضافة رد
كاتب الموضوع عابده الرحمن مشاركات 10 المشاهدات 10339  مشاهدة صفحة طباعة الموضوع | أرسل هذا الموضوع إلى صديق | الاشتراك انشر الموضوع
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 02-09-2010, 05:44 AM   #1
عابده الرحمن
ليدي فوق الممتازه
 
تاريخ التسجيل: Jan 2010
المشاركات: 2,942
افتراضي ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره
انشر علي twitter


السلام عليكم
المقادير
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره fmJwbZ11121132.jpg

نص كيلو لحمة مقطع مكعبات صغيرة
3 بصلات متوسطة مقطعه جوانح
خضار مشكل(بسلة -فاصوليا-ذرة-جزر-بطاطس)
5 فصو توم
خضرة(كسبرة-بقدونس-شبت)
فلفلة خضراء
بهارات(فلفل اسود-كركم-قرفة-ببريكا-سبع بهارات-كمون-كسبرة)

الطريقة


نغطى صينية صالحة لدخول الفرن بورق قصدير بالطول و العرض و تكون طويلة علشان نغطى الخليط كويس قبل دخولها الفرن
و نضع ملعقة سمن على ورق القصدير و نوزعها عليه مثل الصورة


ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره UJKHzS11121142.jpg


نضع فلفل اسود و الملح على اللحم و نقلبهم كويس ثم نضع فوقهم البصل المقطع جوانح و نقلبهم كويس ثم نضعهم فى الصينية

ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره csyiyq11121145.jpg


نضع البسلة و الفاصوليا و جزر مقطع مكعبات و الطماطم تقطع اربع اجزاء فقط و البطاطس تكون متوسطة الحجم تطع نصفين فقط والفلفلة الخضراء مقطعه قطع صغيرة و الذرة
و نضيف الخضرة بعد تقطيعا قطع صغيرة
ثم نضيف البهارات و قليل من الملح لاننا وضعنا ملح قبل كده على اللحم ثم نمزج الخليط جيدا فى وعاء


ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره b5YCMW11121150.jpg
ثم نضيف الخضار على اللحم فى الصينية
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره qfRSL911121152.jpg
الموضوع الأصلى من هنا http://forums.egyptladiess.com: شبكة سيدات مصر http://forums.egyptladiess.com/showthread.php?t=20087
الموضوع الأصلى من هنا http://forums.egyptladiess.com: شبكة سيدات مصر http://forums.egyptladiess.com/showthread.php?t=20087

الموضوع الأصلى من هنا http://forums.egyptladiess.com: شبكة سيدات مصر http://forums.egyptladiess.com/showthread.php?t=20087

نغلق القصدير جيدا فوق الخضار واللحمة لكى لا يخرج اى بخار من اللحم او الخضار
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره XhNfLU11121154.jpg
ندخل الخليط فرن حااااااار على الرف الاول لمدة حوالى من ساعة و نص الى ساعتين
و نصع فى الصينية نفسها اى خارج ورق القصدير حوالى كوب ماء حتى لا تحترق الصينية و بحيث لايدخل الماء بداخل اللحم و كل ربع ساعة نشوف هل الماء اتبخر و لا لا و كا ما يتبخر نزود كمان
ده شكل الصينية بعد ما خرجت
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره mbVeU411121158.jpg
وتقدم مع ارز ابيض
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره o07m6l11121159.jpg
و ده طبق لاول واحده هترد
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره YEak8q11121200.jpg
جربوها بجد اكتر من روووعه



,vrm hggplm hglwvdm fhgo',hj hglw,vi hgl'fo h;ghj ,wthj 'fo

عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس الرد السريع على هذه المشاركة
قديم 02-09-2010, 06:03 AM   #2
ورد ورد ورد
ليدي لهلوبة
 
تاريخ التسجيل: Sep 2009
المشاركات: 6,561
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره


هايهههههههههههههههههههههههههههههههههههه

انا اللى خدته شوفتى انا متابعه مواضيعك ليه
ورد ورد ورد غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس الرد السريع على هذه المشاركة
قديم 02-09-2010, 06:04 AM   #3
ورد ورد ورد
ليدي لهلوبة
 
تاريخ التسجيل: Sep 2009
المشاركات: 6,561
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

بناتى بيسلموا عليكى وبيقولوا لك مفيش رز وسلطة زيادة
ولا اضطر ااقوم اعمل هههههههههههههههههههههه
ورد ورد ورد غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس الرد السريع على هذه المشاركة
قديم 02-09-2010, 06:05 AM   #4
عابده الرحمن
ليدي فوق الممتازه
 
تاريخ التسجيل: Jan 2010
المشاركات: 2,942
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

الف هنا وشفا على قلبك ياست الكل
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس الرد السريع على هذه المشاركة
قديم 02-09-2010, 06:06 AM   #5
عابده الرحمن
ليدي فوق الممتازه
 
تاريخ التسجيل: Jan 2010
المشاركات: 2,942
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

هههههههههههههههههه طبعا القسم مليان مدى اديكى انتى وبناتك وبالهنا وشفا على قلوبكم

صباحك زى السكر والله
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس الرد السريع على هذه المشاركة
إنشاء موضوع جديد إضافة رد
كاتب الموضوع عابده الرحمن مشاركات 10 المشاهدات 10339  مشاهدة صفحة طباعة الموضوع | أرسل هذا الموضوع إلى صديق | الاشتراك انشر الموضوع

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
اللحمة, المصرية, المصوره, المطبخ, اكلات, بالخطوات, ورقة, وصفات, طبخ

مواضيع ذات صله وصفات وأطباق رئيسية


وصفات وأطباق رئيسية

ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره


*=== (( ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد )) ===*

الرسالة:
الصندوق الماسي الخامس - Massy Version 5
خيارات



الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع


المواضيع المتشابهه للموضوع: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
قبة البطاطس بالخطوات المصوره أرجــــــوان وصفات وأطباق رئيسية 3 11-25-2010 05:27 AM
الاوزي بالخطوات المصوره عابده الرحمن وصفات وأطباق رئيسية 8 09-06-2010 11:23 PM
االبيتزا بالخطوات المصوره عابده الرحمن المعجنات والمخبوزات 13 07-22-2010 03:56 PM
مكرونه بشامل بالخطوات المصوره عابده الرحمن وصفات وأطباق رئيسية 8 04-29-2010 03:41 PM
رسم كحل العين بالخطوات المصوره MONA123 ميك اب ومكياج 12 03-20-2010 01:32 PM

شبكة سيدات مصر منتدى للنساء فقط

↑ Grab this Headline Animator


الساعة الآن 10:35 PM

 



Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
التعليقات المنشورة لا تعبر عن رأي موقع سيدات مصر ولا نتحمل أي مسؤولية قانونية حيال ذلك (ويتحمل كاتبها مسؤولية النشر)
hao123
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126